Gecertificeerde otoplastieken

Onze oordoppen op maat voldoen aan de Europese verordening voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen (EU) 2016/425.

De kwaliteit van onze producten is onafhankelijk getest conform EN 352-2 door SATRA Technology Europe, zodat u zeker weet dat u voldoet aan de eisen van de Arbowet

gehoorbescherming blauw met detectie

Optimale bescherming in alle sectoren

Onze gehoorbescherming is geschikt voor diverse sectoren, waaronder: Houtbewerking, Metaalbewerking, Afvalverwerking, Kuststofbewerking, Voedingsmiddelen industrie, Voor de klas,  Datacentrums, Beveiliging, Gehandicapten Zorg, Werkplaats. Drukkerij, Productie, Bouw, Horeca, Autogarages.

Met onze oordoppen voldoet u aan de Arbowet en de (EU) 2016/425 norm, zodat u veilig en verantwoord kunt werken.

Onze otoplastieken filteren schadelijk geluid, terwijl gesprekken helder blijven doorkomen

Investeer eenmalig en profiteer jarenlang. Kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Filter voor gelijkmatige demping

Lawaai gestopt, spraak doorgelaten​

Onze oordoppen op maat zijn uitgerust met geavanceerde filters die speciaal zijn ontworpen om het lawaai te verminderen tot onder de 80 decibel, zonder dat dit ten koste gaat van de spraakverstaanbaarheid.

Afhankelijk van uw werkomgeving en de aard van het lawaai kunnen we het meest geschikte filter voor u selecteren. Of u nu werkt in een lawaaierige fabriek, op een werkplaats of een school, wij zorgen voor een optimale gehoorbescherming.

Comfort op maat: hard of zacht?

De otoplastieken kunnen gemaakt worden van hard of zacht materiaal. Beide typen hebben een lange levensduur, een perfecte pasvorm en dezelfde prijs.

Doordat zachte otoplastieken van een flexibel materiaal gemaakt zijn, worden ze als extra comfortabel ervaren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek welke oordoppen het beste bij uw behoeften passen.

zachte gehoorbescherming

Meer dan 20 jaar ervaring in het beschermen van uw gehoor

“Als voormalig audicien was ik gefascineerd door de complexiteit van het gehoor. In 2001 heb ik Protect Gehoorbescherming opgericht. Sindsdien hebben we honderden bedrijven geholpen bij het creëren van een veiligere werkomgeving.

Wat ons drijft? Onze passie om mensen te helpen hun gehoor te beschermen en een optimale kwaliteit van leven te garanderen. Bij Protect Gehoorbescherming staan kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid centraal.”

Frans van Kippersluis